instagram facebook steam

Ocena
5.0
23 opinii
clients opinion
Paweł Kudłacik
29 sierpnia, 2022

Szybka i emocjonująca, swietnie wydana – każdy fan hearthstone battlegrounds poczuje się jak u siebie

clients opinion
Barbara S
2 września, 2022

Zamówiliśmy grę dla młodego chłopaka i bardzo mu przypadła do gustu.

clients opinion
Przemek Szot
3 września, 2022

Idealne na prezent dla gracza. Młodemu gra się spodobała i czeka na 2 część.

clients opinion
Maria Bartkowska
5 września, 2022

Świetnie przygotowana fabuła i rozgrywka

clients opinion
Dawid Łojko
5 września, 2022

Best game ever

clients opinion
Shred Works
6 września, 2022

Po kilku godzinach grania najpierw wyrósł mi pióropusz na bani, by po chwili zmutować w uber epic legendary howgh irokeza z jakimiś fioletowymi bąblami. Jak tylko wrócę z terapii lecimy dalej.

clients opinion
Ada Baran
7 września, 2022

Super gierka, fabuła bardzo wciągająca! Czekam na kolejne produkcje

clients opinion
Piotr Dzik
10 września, 2022

MEAT – świetna gra! I wszystko co się w okół niej dzieje. Gdyby każdy producent tak dbał o swój fanbase!

clients opinion
leszek niedziela
10 września, 2022

Wyrafinowane dzieło młodych i kreatywnych zapaleńców

clients opinion
Daniel Trybała
10 września, 2022

Sztos co tu duzo mowic

clients opinion
Filip Ostojski
11 września, 2022

Efekt pracy prawdziwych pasjonatów, ciekawy setting, mało eksplorowany w grach, nic tylko czekać na dalszy rozwój!

clients opinion
Aleksander Bury
12 września, 2022

Polecam!

clients opinion
Gabi Hal
13 września, 2022

Jeszce nigdy nie spotkałem się z tak miłą obsługa klienta. Jest drugi największy atut front zaraz za idealna grą. Za całość 10/10

clients opinion
Jebać Papieża 2137
13 września, 2022

Super obsługa klienta, błyskawiczna dostawa i idealna karcianka

clients opinion
Gabriel Buczak
14 września, 2022

Najlepsza gra w jaką grałem to właśnie M.E.A.T. super fabuła, gameplay i nawiązania do popkultury

clients opinion
Gabibus 58
14 września, 2022

Super studio, super gra na Pc, super gra karciana. Zasłużone 5 gwiazdek

clients opinion
Adam W
16 września, 2022

Świetny kontakt z klientem i szybka wysyłka. Polecam każdemu fanowi pixel artu i oldschoolowego gamingu.

clients opinion
Adam Wasiewicz
16 września, 2022

Zgrana ekipa z ciekawymi pomysłami! Myślę, że jeszcze nie raz zaskoczą graczy nowymi projektami!

clients opinion
Szymon s
18 września, 2022

Polecam jako fan i gracz. Czekam na zapowiedziane projekty!

Koszyk
Brak produktów w koszyku!
Kontynuuj zakupy
0